Магазин

 • Стабилизатор за храни Произход: Германия Всички предлагани от нас суровини и продукти са с гарантиран произход и сертифицирани по всички изисквания на Българското законодателство.
 • Ксантан (ксантанова гума) 100гр. Стабилизатор за храни и напитки. Произход: Европейски Съюз (Австрия) Без ГМО и без Алергени. Предлагаме и опаковка от 300гр, може да я видите тук Повече информация за продукта можете да намерите тук Всички предлани от нас суровини и продукти са с гарантиран произход и сертифицирани по всички изисквания на Българското законодателство.
 • 5% Отстъпка при поръчка на 2 пакета (22.80лв за пакет)
  15% Отстъпка при поръчка на 3 и повече пакета (20.40лв за пакет)
    1000 грама 100% Чист натурален Еритритол произведен във Франция за 24 лева! Удобна опаковка тип дойпак с цип за по-лесно използване. Получавате по електронната поща сертификат за произход и качество с всяка поръчка! Безплатна доставка при поръчка на 6 или повече пакета. Натурален подсладител, не съдържа калории, подходящ за диабетици. Съдържание:
  • Еритритол (естествен продукт, който се извлича от царевица, без ГМО и без Алергени).
  На външен вид е точно като бялата кристална захар. Подходящ за директна консумация, готвене и консервиране. Не променя качествата си при термична обработка. Не ферментира и не карамелизира. Не съдържа никакви изкуствени съставки, оцветители и консерванти. Повече за свойствата на Еритритола можете да прочетете тук
 • 500гр Висококачествен телешки желатин, сертифициран за влагане в храни и използване като хранителна добавка. 100% Натурален продукт. Произход: ЕС (Италия) Сила на желиране/bloom: ~250 Удобна опаковка тип дойпак с цип за по-лесно използване. Получавате по електронната поща сертификат за произход и качество с всяка поръчка! Продуктът не съдържа токсични съставки, произведен е при строги хигиенни условия, отговаря на Регламенти (ЕС) № 853/2004, № 2073/2005, изискванията на МЗ на Република България и бактерицидните спецификации за желатин – хранително качество. Повече за свойствата на желатина и рецепти за използването му можете да намерите тук.
 • 500гр Хидролизиран Телешки Колаген от пасищни животни. Безплатна Доставка до офис на Спиди или Еконт за всички продукти за поръчка, в която присъства този продукт! Представлява прах с бледо кремав цвят. Произход: ЕС (Швеция) 100% Натурален лесноразтворим продукт от телешки кости. Без ГМО, Без глутен и Без алергени. Удобна опаковка тип дойпак с цип за по-лесно използване. Получавате по електронната поща сертификат за произход и качество с всяка поръчка! Препоръчителен прием на ден: 10гр. в продължение на шест месеца. Начин на приемане: добавяте 1 супена лъжица (около 10 гр.) на ден в една чаша чай или сок. Сместа се разбърква и се пие. След приемането на колагена пийте много течности. Повече за хидролизираният колаген можете да прочетете тук.
 • Еритритол - 100% натурален подсладител, не съдържа калории, подходящ за диабетици. Произход: ЕС (Франция) Съдържание:
  • Еритритол (естествен продукт, който се извлича от царевица, без ГМО и без Алергени).
  На външен вид е точно като бялата кристална захар. Подходящ за директна консумация, готвене и консервиране. Не променя качествата си при термична обработка. Не ферментира и не карамелизира. Не съдържа никакви изкуствени съставки, оцветители и консерванти. Всички предлагани от нас суровини и продукти са с гарантиран произход и сертифицирани по всички изисквания на Българското законодателство. Повече за свойствата на Еритритола можете да прочетете тук
 • 200гр. Консервант за храни и напитки Дозировка и приложение: За консерви - 1 гр. на 1 л./кг. Всички предлагани от нас суровини и продукти са с гарантиран произход и сертифицирани по всички изисквания на Българското законодателство. Повече за натриевият бензоат можете да прочетете тук.
 • Промоция!

  Еритритол 500гр

  Original price was: 11.20лв..Current price is: 8.74лв..
  500 грама 100% Чист натурален подсладител Еритритол Удобна опаковка тип дойпак с цип за по-лесно използване. Получавате по електронната поща сертификат за произход и качество с всяка поръчка! Натурален подсладител, не съдържа калории, подходящ за диабетици. Съдържание:
  • Еритритол (естествен продукт, който се извлича от царевица, без ГМО и без Алергени).
  На външен вид е точно като бялата кристална захар. Подходящ за директна консумация, готвене и консервиране. Не променя качествата си при термична обработка. Не ферментира и не карамелизира. Не съдържа никакви изкуствени съставки, оцветители и консерванти. Повече за свойствата на Еритритола можете да прочетете тук
 • 100гр. Аскорбинова киселина, подходяща както за ежедневна употреба, така и за консервиране на храни и напитки Представлява бяло прахообразно вещество. Без ГМО и без Алергени. Всички предлагани от нас суровини и продукти са с гарантиран произход и сертифицирани по всички изисквания на Българското законодателство. Предлагаме и опаковки от 500гр и 1000гр, можете да видите продуктите тук Повече за свойствата на Аскорбиновата Киселина можете да прочетете тук
 • Промоция!

  Желатин Телешки 100гр.

  Original price was: 6.50лв..Current price is: 6.00лв..
  100гр Висококачествен телешки желатин за стави, сертифициран за влагане в храни и използване като хранителна добавка. 100% Натурален продукт Произход: Бразилия Предлагаме и опаковка от 500гр. Можете да видите продукта тук Всички предлагани от нас суровини и продукти са с гарантиран произход и сертифицирани по всички изисквания на Българското законодателство. Повече за желатина можете да научите тук.
 • 100гр. Инулин - фибри от Цикория Произход: Белгия Всички предлагани от нас суровини и продукти са с гарантиран произход и сертифицирани по всички изисквания на Българското законодателство. Повече за Инулина можете да научите тук
 • 100гр. Подсладител за храни и напитки, съдържа 2,1ккал/1грам. 100% Естествен продукт. Без ГМО и без алергени. Предлагаме и опаковка от 500гр, може да намерите продукта тук Всички предлагани от нас суровини и продукти са с гарантиран произход и сертифицирани по всички изисквания на Българското законодателство.
Go to Top